Melasy



Melasa brasem

Dodaje się ją podczas nawilżania zanęty. Mocno dosładza zanętę i daje jej przyjemny zapach.
Ze względu na dużą ilość cukru ma charakter wiążący, zwiększa spoistość kul zanętowych. Podczas nawilżania mieszanki melasę należy rozcieńczyć wodą w proporcji 1:1.

KOD
ME-BR 043, ME-BR 049
OPAKOWANIE
0,5 l | 1 l

Melasa miód

Dodaje się ją podczas nawilżania zanęty. Mocno dosładza zanętę i daje jej przyjemny zapach.
Ze względu na dużą ilość cukru ma charakter wiążący, zwiększa spoistość kul zanętowych. Podczas nawilżania mieszanki melasę należy rozcieńczyć wodą w proporcji 1:1.

KOD
ME-MI 046, ME-MI 052
OPAKOWANIE
0,5 l | 1 l

Melasa naturalna

Dodaje się ją podczas nawilżania zanęty. Mocno dosładza zanętę i daje jej przyjemny zapach.
Ze względu na dużą ilość cukru ma charakter wiążący, zwiększa spoistość kul zanętowych. Podczas nawilżania mieszanki melasę należy rozcieńczyć wodą w proporcji 1:1.

KOD
ME-NA 041, ME-NA 047
OPAKOWANIE
0,5 l | 1 l

Melasa skopeks

Dodaje się ją podczas nawilżania zanęty. Mocno dosładza zanętę i daje jej przyjemny zapach.
Ze względu na dużą ilość cukru ma charakter wiążący, zwiększa spoistość kul zanętowych. Podczas nawilżania mieszanki melasę należy rozcieńczyć wodą w proporcji 1:1.

KOD
ME-SK 044, ME-SK 050
OPAKOWANIE
0,5 l | 1 l

Melasa truskawkowa

Dodaje się ją podczas nawilżania zanęty. Mocno dosładza zanętę i daje jej przyjemny zapach.
Ze względu na dużą ilość cukru ma charakter wiążący, zwiększa spoistość kul zanętowych. Podczas nawilżania mieszanki melasę należy rozcieńczyć wodą w proporcji 1:1.

KOD
ME-TR 045, ME-TR 051
OPAKOWANIE
0,5 l | 1 l

Melasa waniliowa

Dodaje się ją podczas nawilżania zanęty. Mocno dosładza zanętę i daje jej przyjemny zapach.
Ze względu na dużą ilość cukru ma charakter wiążący, zwiększa spoistość kul zanętowych. Podczas nawilżania mieszanki melasę należy rozcieńczyć wodą w proporcji 1:1.

KOD
ME-WA 042, ME-WA 048
OPAKOWANIE
0,5 l | 1 l